Välkommen till Vanda Trafiksäkerhetscentrum!

Vi är belägna bara 15 minuter från Helsingfors flygplats och vi är den största banan med halka året om! Tack vare det lokala förhållandena har vi is och snö en del av året, men med speciellt underlag kan vi åstadkomma vinterförhållande även under sommarmånaderna.

Vårt syfte är att erbjuda inspirerande och säker körupplevelse för förare i alla åldrar. Vi uppmuntrar människor att lära sig mer i dag, så de kör bättre och tar hänsyn till miljöaspekter. Sedan 1993 har vi tränat mer än 400 000 besökare, övervakade av våra instruktörer. Banan är mycket populär bland trafikskolor men också perfekt för olika grupper såsom yrkesförare, teständamål eller presentation.

Förutom att köra och ha teorilektioner har Trafiksäkerhetscentrumet en säkerhetshall. Besökarna lär sig förebyggande åtgärder som skall vidtagas för att minimera risken att råka ut för olyckor. Dess nyhet är valtunnel, ett verktyg som tvingar en person att fatta snabba beslut och samtidigt utsättas för virtuella grupptryck. Säkerhetshallen besöks övervakad av våra skolade lärare.

Vår verksamhet är godkänd av Trafiksäkerhetsverket Trafi.
Gärna kontakta oss:
E-postadress: info@uar.fi